Llac Atitlan

Llac Atitlan
El llac Atitlán, un maravellós racó de Guatemala: volcáns sant Pedro, Atitlán i Toliman com a veïns de fons.

dissabte, 16 d’abril del 2011

DIA 1, DESPRÈS D'UNA ARRIBADA DURILLA

Ja soc al Quebec!, concretament a la ciutat de Quebec.

Ahir, desprès d'un viatje esgotador vaig aterrar a Quebec i,... oh!, la motxila facturada no hi va arribar. Es veu que travessar la frontera per a una motxila es realment farragòs i es va quedar a Montreal. Segurament arribarà avui.

Aquì encara fa fred, es mès, hi ha ha neu pels carrers, amuntegada per els recons, pero encara n'hi ha.
Estic esbarellant-me amb el francès, pero, per sort, la gent es mes o menys amable i quasi tothom parla anglès. Quebec, tot hi essent la part "indepe" del Canadà, li passa com Catalunya, pero mès greu encara, està rodejada d'anglòfons.

Es destacable que no s'hi veu gaire policia pel carrer; molta menys que a Barna, per exemple. Es respira, al menys en la part vella, un ambient molt relaxat i tranquil.

Avuì aprofitarè per preparar la meva sortida cap a l'oest. El bitllet de tren el tinc de reservar tres dies avans de marxar. Tambè hi ha una visita guiada per la ciutat vella organitzada per l'Alberg. Lo que no sè es si podrè veure el Barsa (es rar, aquest teclat no tè la c trencada i d'altres signes).

Una abrasada a tothom (no vull que us cremeu!!, tant sols es lo que he dit abans).

Salut!

PD: Intentarè penjar fotos, ­ 'avore' que surt.

4 comentaris:

  1. Hello caro amici, me hace inmensamente feliz que al fín te decidieras a hacer este viaje que te llenaba de ilusión,...Los sueños se pueden hacer realidad, lo has logrado, bien por vos y la experiencia será única. Por el sur de América te estoy esperando, con mate y biscochitos de grasa ajajjaajjaajaj, también con asado y un buen vino tinto Mendocino para acompañar. Disfrutá a pleno amici, sos y me siento igual, ciudadanos del mundo. Te quiero, cuidate y ¡¡salut!! Un besazo enorme Mónica

    ResponElimina
  2. 1-1, la lliga al sac!............ENRICCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!..JA HI ETS!!!!!!!!!!!!.......COM DEIA EN FRODO UN PIE DELANTE DEL OTRO TE HARA EL CAMINO....MOLTA SORT, MOLTS ANIMS I MOLTA AVENTURA AL DEVANT....GAUDEIX-LA!!!!!!!!!!!!!!!!......david p

    ResponElimina
  3. hola Enric,estic content de que trepitgis terra desprès de volar per sobre l'atlàntic.A veure que pasa amb la motxilla.Una abraçada.
    marc vinyals

    ResponElimina
  4. muy bien enric palante colega porque yo estoy quemado salut cuiodat un abrazo de pele

    ResponElimina

Digues el que creguis convenient, pero... identificat