Llac Atitlan

Llac Atitlan
El llac Atitlán, un maravellós racó de Guatemala: volcáns sant Pedro, Atitlán i Toliman com a veïns de fons.

dissabte, 30 d’abril del 2011

DES DE VANCOUVER AMB AMOR...

Benestimats amics i amigues:

Acabo d'arribar a Vancouver, una ciutat preciosa (i aixo que encara no l'he vist). De moment tot be. El personal de l'staff de l'alberg es forsa atent i espero que pugui fer les visites  indispensables a la ciutat.

En aquests moments estic mes lluny de casa que mai. Despres penjare algunes dades per que us en feu alguna idea.

El viatje ha anat molt be i, a sobre, he conegut un canadenc forofo del Barsa que estava entusiasmat amb el resultat del partit de l'altre dia. Ens hem intercanviat els correus per felicitarnos si el Barsa - quasi segur - passa a la final. A mes a mes sabia una miqueta d'espanyol. Bon paio l'Adrian.

El pas per les Rocalloses es fantastic. Es com el paradis del montanyer a America. Grandioses muntanyes, valls increibles, i unes parets verticals que farien desfer-se de gust als grimpaires mes intrepits que coneixo.
He fet moltes fotos, aviam si soluciono el problema de penjar-les abans sino tindreu d'esperar 8 o 10 dies mes. Ho sento.
De veritat, he disfrutat moltissim.

La Columbia Britanica no es queda enrera. Te uns boscos increibles i, tot i haver sigut descoberta nomes fa  uns 200 anys, molt bones comunicacions.

Ja us en parlare mes endevant, quan reculli mes experiencies.

L'alberg on soc esta bastant ple, em sembla que tindre molt bon ambient.

Buenu, fins la propera...

Have a very good days for all!!

Salut!

Cirne, vaquer catala, des de Vancouver. Pesol Negre news...

4 comentaris:

  1. salut trotamundo me das envidia de esos valles tan preciosos y esas montañas abrazos y salut de ;pele:

    ResponElimina
  2. Enric!!!! Quina il.lusió rebre noves teves tant delicioses!!! Aprofita cada instant, és irrepetible, i guarda'n tota l'escència per poder compartir-la amb els qui t'enviem els millors desitjos per aquest camí intrèpit!
    Una abraçada plena de bones vibracions*

    ResponElimina
  3. Amiciiiiiii!! Me regocijo leyéndote y tus palabras muy bien redactadas, me trasladan a esos lugares por los que vas haciendo camino. Estas viviendo el sueño, tú sueño y hermano, ¡¡Bravo por vos!!, la mayoría no logra ni siquiera acercarse y no es que no los tengamos pero, hay que tener eso que vos tenés, espiritu de aventura y dejar de lado los temores. Te voy siguiendo a diario y espero con ansias esas fotos. Me hace sumamente feliz saberte tan bien y entusiasmado, lo que se vive no se olvida jamás y te lo dice una que sabe, que me he bebido desde paisajes hasta aromas entrañables muy distintos a los míos. Ya sabés...Te quiero amici. molts petons i abraçadas

    ResponElimina
  4. RECOLLONS QUE BE!!!!!!!!!...GENIAL!!!!!!!!!...em sembla que disfrutes tant que les teves parules explicant-nos la teva aventura ens fan gaudir inclós els que et lleguim..... BRAVO!!!!!....ben cert que em sembla veuret en aquest paisatjes tan espectaculars on ets.....es fabulos, que cada dia el visquis curull d'ilusio...ENDEVANT!!!
    david p

    ResponElimina

Digues el que creguis convenient, pero... identificat