Llac Atitlan

Llac Atitlan
El llac Atitlán, un maravellós racó de Guatemala: volcáns sant Pedro, Atitlán i Toliman com a veïns de fons.

divendres, 20 de maig del 2011

ADEU SAN FRANCISCO... A REVEURE!

Hola a tothom!

Be amiges i amics, he deixat San Francisco amb el cor pres despres d´haver-me atrapat amb encanteris.
M´en vaig, pero... potser tornaré algun dia (lo mateix penso de Vancouver).

La darrera frase te força sentit ja que, degut a causes climatologiques, no he pogut fer la sortida als parcs de Yosemite i Sequoia. Ho sento (jo també, i molt), pero no tindreu fotos d´aquests preciosos i imprescindibles llocs. Espero que veiem les que faci la Eulalia aquest estiu.

Ahir va fer un dia espléndid a San Francisco - el dia que m´en anava - i, com que el meu bus no sortia fins les deu de la nit, vaig fer un altre tomb per la ciutat, anant de port a port i pasejant pels carrers del centre.
Vaig veure l´altre HI (el city center) i, tot i que semblava mes maco, estava al carrer Ellis, a la zona on hi han els menjadors dels sense sostre i on pulula tot tipus de gent sospitosa. Es interessant pero, per la nit debia ser una mica inquietant.
També vaig trobar al mateix carrer Ellis, cap el número 505 mes o menys, un pati entre varis edificis molt interessant - veieu les fotos -, era un espai col·lectivitzat entre varis col·lectius d´artistes i gent alternativa. Molt maco i agradable.

Despres, voltant pels carrer vaig veure una botiga interessant on hi havia tota mena de posters i pasquins dels anys 60 fins ara, posters de música es clar. Hi havia cartells d´anuncis de concert del Greateful Dead, del Dylan, dels Beatles... pero a uns preus acullonants, el que menys valia 100 dollars, i n´hi havia de mes de mil i dos mil. Molt guapos, pero allà es van quedar.
Lo bo va ser que, quan m´en anava, l´amo de la botiga hem va donar una samarreta de propaganda de la botiga. Es propaganda, pero es una samarreta. L´hi vaig agraïr i mén vaig anar cap al Fisherman´s Warf, a veure la zona comercial i d´oci, construïda com un parc temàtic inspirat en l´antic poblet de pescadors. Un lloc on gastar-se les peles i, on els reclams convidan a fer-ho. Com un paio, vestit de pirata com al Jack Sparrow que feia un xou força divertit, amb tocs d´humor (molts), i habilitats de magia i mal·labarismes. Curios.
També hi havia a l´entrada un bluesmen força bó.

La veritat, San Francisco val la pena, pels sus carrer es respira un aire diferent, es nota la cultura i els seus habitants ho saben i n´estan orgullosos. He trobat molta amabilitat i simpatia (mes que a Vancouver) i potser lo que mes hem va agradar era que, quan pel carrer et creuaves amb algú i et creuaves la mirada, automaticament et regalava un somriure d´orella a orella. Be, no tothom, pero si  molta gent. I, quan ho feia una dona bonica, era molt d´agraïr per part meva.

Val, paro de parlar de San Francisco.
Avui he arribat a San Diego, no he vist gran cosa ja que lo primer que he fet es donar-me una bona dutxa, esmorçar una miqueta i sortir a comprar menjar per aquests dies. Despres m´he pres una bacaina (s´en diu així?) i ara aquí, amb vosaltres, actualitzan-vos les fotos i escrint-vos aixó. Ara sortiré una estoneta a veure que hi ha per aquesta ciutat de platjes tan famoses - es molt turística, ja m´en he adonat -.

Doncs, se acabó lo que se daba... fins un altre.

Salut!... i petons.

Enric

1 comentari:

  1. hola cunyat:

    Bon día desde BCN, t'escric a les 10.40 hores del dissabte, dia de reflexió per les eleccions a alcade a bcn i a tota "la piel de toro" excepte Portugal yo que sápiga.
    Anem per parts.
    Les fotos, molt interessants,els edificis de S.F. amb recorda molt a la VIA LAYETANA desde la plaça urquinaona fins el port.
    EWs de agrair que en una ciutat tant atapaida i que le gent va a la seva hi hagi gent que practiqui el somriue, et fa santir una mica acompanyat. Per les fotos fetes a tu, semble que es perdut una mica de pantxa, millor i anar baixant, es fá camí.
    Tornant al tema de les eleccions a la peninsula, no se si les noticies arriban a on estás, pero desde fa 5 díes existeix una revolta pacífica de persones de totes les edats que s'endiu la PROTESTA DELS INDIGNATS, QUE ES MANIFESTEN A TOTES LES PLACES MES IMPORTANTS DE LES CIUTATS:
    Plaça del Sol, Plaça catalunya,etc.i altres poblacions, en contra dels politics i de la politica actual, amb recorda l'embrió de la revolució del 68 a Paris. Sense cap tipus de idiología política, sino simplement expresant el seu malestar per la situació actual i el mal futur que els espera a la juventut.
    Be per finalitzar, continua disfrutan com ara, les fotos ens ajuden a viure amb tu el teu viatje per la vida.

    Petons de tots els de casa.

    ResponElimina

Digues el que creguis convenient, pero... identificat