Llac Atitlan

Llac Atitlan
El llac Atitlán, un maravellós racó de Guatemala: volcáns sant Pedro, Atitlán i Toliman com a veïns de fons.

dissabte, 14 de maig del 2011

UNA AGRADABLE SORPRESA

Hola, estimats seguidors i seguidores!

Per fí tinc el laptop!, de fet us estic escrivint des de ell en aquests moments.
Perdoneu la tardansa pero el vaig comprar ahir a Sacramento i m´ha costat una miqueta configurar-lo correctament. de seguida que pugui penjaré les fotos. Ara puc escriure una mica millor la llengua d´Espriu, les tecles estàn cambiades pero ja ho anirem trobant.

Avui he arribat a San Francisco, la ciutat mès gran que he trepitjat en aquest viatje.
Encara no us puc explicar gran cosa, tan sols que es una mica cara de pagar - per tot - i que hi ha un munt de gent de tot el mon, pujades i baixades i molta animació als carrers (inclós un tràfic infernal). Ja tornaré ha escriu-re-hi un altre dia. Ara, de moment, parlem de Sacramento, cosa que l´interesarà a l´Eulàlia.

Sacramento, com a ciutat, no te gaire cosa especial. Potser lo millor es que encara conserva part del casc antic - antic relativament ja que va ser fundada pels volts de 1850 - i va tindre una història convulsa, sobretot amb els squatters de finals del segle XIX, uns okupas molt violents (es clar, els volien fotre de casa seva per la forsa, quan ells havien  participat en la ¨gloriosa¨ conquesta als indis del lloc. Ves per on!).
La veritat, con que vaig perdre molt temps per anar a buscar el laptop a un magatzem d´electònica i després, per configurar-lo, no vaig fer les visites culturals pertinents, pero si que vaig passejar pel casc antic i el nou, pel parc de Capitoli, quasi vaig entrar a un concert d´un grup de country al estadi de beisbol i vaig menjar uns nachos amb cranc al ¨Joe´s Crab¨. També vaig sortir una miqueta per la nit (ho sent-ho germaneta i cunyat, si vols coneixer gent del lloc ho has de fer), Vaig trobar dos llocs interessants, el Marilin´s i el Dive Club, els dos a K street.
En el primer vaig veure musica en viu amb dues noies que ho feien molt, pero que molt bé. Cantaven country i cansons a duet acompanyades amb guitarra acústica i eléctrica. Una de les noies es va fixar en mi i, quan va acabar, s´en va apropar i hem va dir (en perfecte ianqui, es clar) que havia vist com m´havien arribat a l´ànima algunes cansons. Molt simpàtica.
L´altre nomès era un club com qualsevol altre, pero amb una caraterística especial. Assobre de la barra, pel damunt dels caps dels cambrers i cambreres, hi havia una peixera de 1,80x1,80x25 metres. Una passada!. La peixera en questió tenia peixos, es clar, una decoració relativament maca i... UNA SIRENA NEDANT AMUNT I AVALL!. Buenu, en realitat era una noia, es clar, pero l´efecte era cullunut. Ademes la noia estava per sucar-hi pa,

Ara pensareu que el titol d´aquest escrit ja està explicat, pero no. Ara ve lo bo.

Al arribar al HI Sacramento i despres d´haver anat a buscar calers, en vaig trobar un noi mexicà a l´habitació que hem preguntava quan havia fet el ¨check in¨. Ell havia entrat després que jo i li deien que ja hi era a dins, que ja havia entrat, vamos. El tio alucinava, Pero es que el tio es diu Aldo, Aldo ESPARZA. Si amics, es el tercer Esparza que coneixo, dos nois en persona i la Magarida Esparza de Catalunya Radio.
L´Aldo i jo ens vam fer col·legues de seguida i ens hem intercanviat els e-mails.

Val, després de l´agradable sorpresa us deixo per avui. Espero poder penjar les fotos haviat i ja us escriu-re alguna cosa sobre aquesta ciutat, sorollosa sobre tot per les sirenes de la poli a totes hores.

A reveure!

Salut!
Enric

4 comentaris:

  1. hola cunyat,
    Bon día aqui a barna, aqui fa bon dia i caloreta.
    Ha es arribat a iuns GRAN CIUTAT. La ciutat dels terratremols, parlant de terratremols, a la ciutat de LORCA (Murcia)hi ha hagut 2 terratremols de 4,5 i 5,4º de la escala de Rigter amb 9 morts per desgracia, no se si ho sabias, o si tens coneguts en aquella ciutat.

    Ja sabem que per coneixer gent es necessari viure el com viuen ells, simplement que no vulguis viure molt depressa, les coses amb un pel mes de calma es saboreixen millor.
    ELS ESPARZA SOU COM ELS CATALANS, SOM POCS PERO ESTEU ATOT ARREU.
    igual teniu un parentesc, de lluny.
    Buenu , endevant, disfruta i carrega la maleta de vivencies i experiencies que després ewns enriqueixi a tots quan ens l'es expliquis, i a veure si properament veiem les fotos, que ganes en tenim.

    Petons de tots i endevant

    ResponElimina
  2. PELE:salut enric lo importante no es de donde vienes sino 'a donde bas tengo ganas de ber esas fotos para yo tambien poder alucinar un poquito salut y palante abrazos y sigue haciendo camino

    ResponElimina
  3. Des del carrer Sant Víctor els veïns et seguim i et llegim!!! Que t'ho seguiexisa passant tant bé!!!

    ResponElimina
  4. (pele) bonitas fotos te seguimos salut

    ResponElimina

Digues el que creguis convenient, pero... identificat